Пет страхотни ученически банди разтърсват “Лаута“ на S`Cool Rock Fest тази вечер

Автор: Plovdiv Now 4193
Пет страхотни ученически банди разтърсват “Лаута“ на S`Cool Rock Fest тази вечер

Девет страхотни ученически банди ще представят авторските си песни  по време на традиционния за Пловдив младежки фестивал S`Cool Rock Fest, който ще се проведе днес и утре -  12 и 13 септември в парк Лаута. Началото е в 18 часа. Те ще представят и песни на изпълнителите, от които са инспирирани или много харесват и ползват за вдъхновение. Любезен домакин за поредна година е Район „Тракия“, а началото на тазгодишното издание ще бъде дадено от Кмета на района Костадин Димитров. Тази година специалните гости ще са групи, преминали в началното си развитие през S'cool Rock Fest, и показали, а впоследствие и доказали таланта си в множество музикални конкурси и ТВ формати! И това са PANIC STATION на 12 септември  2020 г. и REDTRIGGER на 13 септември 2020 г.

На 13 септември 2020 г. от 10,00 часа ще се проведат дневни китарни клиники и открити уроци като съпътстващи мероприятия на S'Cool Rock Fest. Те имат за цел да подкрепят и насърчат младите музиканти. Да обогатят познанията им за музикалната история - стилове в музиката, музиканти, допринесли най-много за развитието и популяризирането на стила, да бъдат демонстрирани инструментални техники, различни марки и модели инструменти, ефекти и апаратури, използвани най-често в даден стил на рок музиката.

Фестивалът S`Cool Rock Fest се осъществява с финансовата подкрепа на община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2020 година.

Ето и програмата!  

Събота, 12 септември - Rebels (Сф), Последна спирка (Пд), Asura (Сф), Loners on the Hill (Пд), Специални гости: Panic Station

Неделя, 13 септември - Pretty Bad (Пд), Snade (Пд), Atroposy (Пд), Creep (Тх), Church of Destiny (Сф), Специални гости: RedTrigger

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина