Да помогнем на малката Вили! Благотворителен концерт има в Пловдив днес

Автор: Plovdiv Now 11457
Да помогнем на малката Вили! Благотворителен концерт има в Пловдив днес

Благотворителен концерт събира средства за малката Вили от Айтос днес. Концертът започва от 17:00 часа и ще се проведе в парк “Пловдив 2019” в Тракия. Участие в него ще вземат музиканти от “Гласът на България”. Вили е на 4 години от Айтос и страда от рак на малкия мозък. Има направени пет операции за премахване на тумора, но той се появява отново и отново.

Последната и единствена надежда на Вили за живот са тежки и доста скъпи химиотерапии в Турция. Майка й е неотлъчно до нея, понеже Вили е напълно безпомощна - не може да се храни сама, не може да става от леглото, не може да ходи до тоалетна, не може да говори, не може дори да диша сама без апаратурата, която трябва да се наблюдава постоянно. Както се разбира, майката няма как да започне работа.

Двете вече нямат никакви спестявания и живеят ден за ден, споделят техни близки. Всички разходи по лечението се плащат от дарителската сметка и от онлайн платформата за дарения, като средствата и от двете места не могат да се ползват за храна и битови разходи.

Ако желаете да дарите средства за лечението на Вили, можете да го направите чрез:

Дарителска сметка:

BG37UNCR70001524706999

Титуляр:

Виолета Светлинова Джамбазова

Онлайн платформа за дарения:

https://pavelandreev.bg/kampanii/110/zaedno-za-vili

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина