Асфалтираха три улици в „Тракия“

Автор: Plovdiv Now 1284
Асфалтираха три улици в „Тракия“

Три улици в „Тракия“ са напълно обновени. Работата по тяхното преасфалтиране вече приключи, съобщи районният кмет Костадин Димитров. Реконструирани са улиците пред блок 71-и, пред блок 73-ти и пред училище „Димитър Матевски“. При строителните дейности пред 71-ве блок са понижени бордюрите и са оформени допълнителни паркоместа, уточниха от районната администрация.

Капиталовата програма в „Тракия“ продължава с изграждане на нови тротоари в зона А-8, като се залага предимно на бетонови съоръжения.

Кметът Костадин Димитров припомни, че строителните дейности в района започнаха още през месец март, като за целта бяха отделени 170 хиляди лева от бюджета на администрацията – за преасфалтиране, поддръжка на улици и нови тротоари.

350 хиляди лева са предвидени за изграждането на нов парк на терен от почти 10 декара в пространството между булевард "Освобождение" и ул. "Григор Божков".

Подобни новини

Павлина Шишкова

Кмета на Тракия да дойде да види пътеката пред блок 211.Липата,която е на повече от 25 години е надигнала плочките и трудно минава здрав човек,камо ли инвалид като мен.При по-силен вятър счупен клон би могъл да потроши прозорци или да убие човек .На двете подадени молби в кметсвото с подписите на живущите в блока решиха,че всичко е наред.Подадена е трета молба,дано вземат мерки,преди да има нещастен случай.

15:46, 07.05.2018

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина