Установиха шофьора на БМВ-то от екшъна в Тракия, той и спътниците тръгнали пияни от нощен клуб

Автор: Plovdiv Now 20493
Установиха шофьора на БМВ-то от екшъна в Тракия, той и спътниците тръгнали пияни от нощен клуб

Водачът на БМВ-то, който помля 6 коли тази сутрин в ЖР "Тракия" и компанията му, са тръгнали много пияни от клуб "Премиер" , който се намира на около 500 метра от мястото на произшествието, научи наш репортер. Очевидци, които ги видели да се качват в автомобила, са подали сигнал на 112 и полицейски патрул, който бил в непосредствена близост до заведението се опитал да ги спре. Водачът обаче игнорирал стоп- палката и продължил с висока скорост, влизайки към вътрешността на квартала. Той обаче не успял да вземе завоя и се блъснал в паркираните пред блока автомобили. 

Ударил е 6 коли, като щетите са сериозни. Шофьорът загубил контрол над колата и беемвето се блъснало в бордюра пред комплекс "Олимпия". Трима от младежите успели да се измъкнат и побягнали в различни посоки. На място останал само един 19- годишен пътник, който не успял да излезе, тъй като задната врата блокирала и той останал "арестуван" в купето. 

За щастие по това време не е имало пешеходци и няма пострадали. Собствениците на помлените автомобили обаче са възмутени от "коледния подарък" , който са получили тази сутрин. "Това е недопустимо. Пияни ли са, дрогирани ли са - не знаем. Но от колите ни вече нищо не става. Точно сега - в навечерието на Коледа" коментира един от собствениците на потрошените коли. 

Инцидентът е станал около 3 часа сутринта. Хората от блоковете в съседство били събудени от силен трясък. Повечето излезли да видят какво става. "Полицията дойде почти веднага и ги подгони. Единият го хванаха намясто, защото не успя да излезе от колата. Мисля, че се казва Петър Георгиев. Добре, че е нямало хора, защото можеше да стане по-голяма беля", коментира Златко Кузов. 

Полицаите са открили документите и телефоните на останалите младежи и днес призори водачът на беемвето е задържан в Пето районно. Младежът е на 19- години, взел е книжка преди няколко месеца, купил е колата преди 3 дни. 

Очаквайте подробности!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина