Алея на сладоледа, вкусна скара и люти чушки изкушават на панаира “Пловдив мези“

Автор: Plovdiv Now 2518
Алея на сладоледа, вкусна скара и люти чушки изкушават на панаира “Пловдив мези“

Кулинарният фестивал "Пловдив мези" се завръща в Пловдив от 4 до 8 септември в парк "Лаута". Тази година в него се включват и нови участници. Най-голямото изкушение ще е Алея на сладоледа, предлагаща всички видове сладолед, събрани на едно място. Ще има и много нови атракции, сред които е най-големият батут на Балканите, пише plovdivtime.bg.

От 4 до 8 септември за пловдивчани и гости на града в парк Лаута ще има целодневно безплатно забавление, спорт музика и много вкусна храна.

Стартът ще бъде даден в сряда - 4 септември, с тромпета на Гъмзата. На следващия ден народът ще се весели и ще играе хора с оркестър "Канарите", които ще излязат на сцената вечерта. На обяд купона ще подгряват група "Хоризонт".

В Деня на Съединението - на 6 септември, Славка Калчева ще вдигне присъстващите на дълго хоро с незабравимия хит "Бяла роза" от 13 часа, а група "Сигнал" ще свирят вечерта. На 7 септември на сцената ще пее любимецът на тийнейджърите Криско, а по обяд започва хоротека с гост народната изпълнителка и сестра на Преслава - Ивелина Колева. В последния ден на феста „Пловдив мези“ гост ще е Борис Дали.

Посетителите на "Пловдив мези" ще имат възможността да видят алея на сладоледа, бар с над 100 вида бири от цял свят, детска анимация, час по родолюбие, бира понг и мента понг, уроци по български и балкански фолклор. Ще има чевермета, пушени вешалици, плескавици, състезание с люти чушки и надяждане с кебапчета.

4.09 Гъмзата

5.09 Канарите

6.09 Славка Калчеа 13:00 и Сигнал 20:30

7.09 Криско

8.09 Борис Дали

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина