18 нарушения за 2 години - черното пътно досие на шефския син Найденов, убил жена в Пловдив

Автор: Виктория Петрова 7159
18 нарушения за 2 години - черното пътно досие на шефския син Найденов, убил жена в Пловдив

Средно около нарушение на месец - това е статистиката за поведението на пъта на Ивайло Найденов, който вчера вечерта уби възрастна жена на пешеходна пътека в пловдивския ЖР "Тракия".

Синът на директора на НАП - Пловдив Венелин Найденов- Ивайло има регистрирани 18 нарушения по Закона за движение по пътищата, въпреки че няма стаж дори 2 години. Той става правоспособен водач през 2017 година, когато е на 18. Административните глоби, които събира през този период до днес, сякаш тегнат като прокоба върху събитията от сряда вечерта. 

Във фаталните минути след 21 часа, младежът е седнал зад волана на мощния си "Мерцедес". Шофира из улуците на "Тракия", когато все още по неизяснени причини удря възрастна пешеходка. Не спира, не оказва помощ, не сигнализира. Продължава с мръсна газ, а 78-годишната жена издъхва от раните си в болница. 

На все отгоре своята славна биография, младият мъж очевидно веднага е съобщил на поне един човек за инцидента - баща му Венелин Найденов пристига с колата си в пътния участък, където все още тече оглед, и дори подпитва какво се е случило. Не коментира по никакъв начин евентуалната съпричастност на сина му. 

Заради неадекватно и арогантно поведение спрямо служители на МВР преди година Найденов влиза в ареста. Тогава баща му също търси начин за помилване на сина му. Повече за случая, четете тук: 

Не след дълго "Мерцедеса" на младежа е засечена на една от камерите в района на произшествието. Ивайло е издирен и е задържан, като според първоначалната информация полевите тестове за алкохол и наркотици са отрицателни. 

Очаквайте подробности!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина