18-годишният, потрошил три коли в Тракия, не е избягал и бил много уплашен

Автор: Plovdiv Now 5629
18-годишният, потрошил три коли в Тракия, не е избягал и бил много уплашен

Изключително уплашен след инцидента е бил 18-годишният шофьор, който помете три коли снощи в Тракия. Според една от потърпевшите младият шофьор не е избягал след сблъсъка, а е повикал вуйчо си. Върнал се е минути след инцидента и си е признал всичко.

Както съобщихме инцидентът е станал около 20.40 часа снощи. Момчето било зад волана на БМВ-то на своя баща. Той да вземе завой, заради заледената настилка и се ударил в паркираните автомобили с марките Дачия, БМВ и Опел -пред блок 199.

„Беше страшно изплашен и целия трепереше. Няма нанесени сериозни щети по колите. Важното е, че няма пострадали при инцидента, всичко друго ще се оправи“, разказва собственичката на един от ударените автомобили пред TrafficNews.bg.

Жената е била повикана от съсед, който по време на инцидента е пушил на терасата и е видял всичко. Той се е обадил и на 112.

На младият шофьор са съставени акт за напускане на местопроизшествието и протоколи за щетите на потърпевшите. Той придобил свидетелство за управление на МПС само преди месец.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина