Запълват дупки в “Северен“, които тормозеха шофьори и майки с колички

Автор: Plovdiv Now 5035
Запълват дупки в “Северен“, които тормозеха шофьори и майки с колички

Започна запълването на дълбоките дупки в район „Северен”. Както TrafficNews писа, кратерите по ул. „Вук Караджич” и ул. „Филипово” тормозиха шофьори, както и майки с колички. Пътната настилка в района беше в окаяно състояние.

Оказа се, че съседната улица „Найден Попстоянов” не изглежда по-добре. Там дупките бяха една до друга и шофьорите преминаваха в участъка с повишено внимание, за да предотвратят нанасянето на значителни щети по автомобилите си. При валежи се събираха и локви, които допълнително затрудняваха движението.

Огромен кратер беше зейнал и на Т-образното кръстовище на ЖП гара „Филипово”, като там дупката бе дълбока поне една педя, твърдеше читателка. Сигналите бяха подадени от граждани, които бяха възмутени от състоянието на пътната настилка и се обърнаха към нас с молба за съдействие.

TrafficNews предаде сигналите до кмета на район „Северен” Стоян Алексиев, който тогава заяви, че в максимално кратък срок, неравностите ще бъдат ремонтирани, а дупките ще бъдат запълнени. Ремонтните дейности по улиците вече са стартирали.

Разбито кръстовище в Кършияка тормози живущите в квартала

Oгромна дупка зейна на T-образно кръстовище в Пловдив

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина