Възрастна жена за малко да предизвика верижна катастрофа в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 10317
Възрастна жена за малко да предизвика верижна катастрофа в Пловдив

Възрастна жена на косъм да предизвика верижна катастрофа в Пловдив. За този случай сигнализираха читатели на TrafficNews, които са попаднали на нарушителката.

Те твърдят, че жената е пресякла като камикадзе една от най-натоварените улици под тепетата. Действието се е развило на ул. „Васил Левски” в посока бул. „Дунав”. Без да се смущава от автомобилите и напълно пренебрегвайки участниците в движението, тя преминава през шосето и отива до крайната си точка.

На няколко метра и от двете й страни има разположени пешеходни пътеки, а една от тях е била изградена заедно със светофарна уредба, именно, за да има още едно място, през което да пресичат пешеходците по улицата, съобщават читателите.

Въпреки това, дамата не е счела за нужно да използва нито една от двете пешеходни пътеки и е пресякла на непредназначено за това място, дори без да се огледа.

„В момента, в който жената изскочи на пътя, както ние, така и колата в насрещното набихме рязко спирачки, за да не я блъснем. Беше истински късмет, че нямаше автомобили нито зад нас, нито зад отсрещния автомобил, защото пешеходката щеше да предизвика верижна катастрофа със сигурност”, коментират читатели.

 

 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина