Стотици БМВ-та превземат Пловдив,започва най-мащабното и зрелищно автомобилно събитие за годината

Автор: Plovdiv Now 4851
Стотици БМВ-та превземат Пловдив,започва най-мащабното и зрелищно автомобилно събитие за годината

Стотици любители на марката БМВ от цялата страна пристигат в Пловдив за най-мащабното и зрелищно автомобилно събитие за годината. Днес в Панаира ще се проведе 19-ият БМВ събор – шоу, което малко и голямо чака цяла година.

Лъскави автомобили, невероятни шоу програми, игри и спиращи дъха изпълнения се очакват днес под тепетата. БМВ семейството е подготвило едно незабравимо шоу, изпълнено с неизчерпаемо количество адреналин и енергия. БМВ съборът е най-­мащабното автомобилно събитие, организирано на територията на България за последните години.

Организирани са игри и томболи с награди. Панаирното градче е разделено на зони, всяка от които ще очаква гостите с различни зрелищни демонстрации. От най-красив М пакет, до класиките на 70-те и 80-те. 

Градусите ще се нажежат по време на Car beauty show, когато баварци ще бъдат „изкъпани” по атрактивен и секси начин.

"Подготвили сме много игри, състезания, конкурси и награди от нашите партньори! Изненади също няма да липсват, но ще ги научите само на място:, казаха пред наш репоретр от "БМВ клуб България". 

Освен от рева на мощни двигатели, почитателите на известната марка ще бъдат обединени и от благородна кауза в помощ на най-крехките и малки членове на нашето общество - децата.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина