Стефан Дедев: Стоян Алексиев не е прав – ние работихме за него, а той не се консултира с нас

Автор: Благовест Андонов 7628
Стефан Дедев: Стоян Алексиев не е прав – ние работихме за него, а той не се консултира с нас

Шефът на партийната организация на ГЕРБ в район „Северен” Стефан Дедев заяви, че е разбрал за скандала между Стоян Алексиев и Лариса Кътова от медиите.  Бившият депутат и сегашен общински съветник каза, че днес има партийна сбира, на която трябва да дойде и градския лидер Иван Тотев, за да се вземе партийно решение, пише trafficnews.bg.

„Знам това, което излезе по медиите. Не можем да вземем за чиста монета това, което казват двамата. И главната архитекта каза, че се чувства обидена и щяла да сезира прокуратурата. Когато  извършат проверката, ще стане ясно кой крив и кой прав”, каза Дедев относно взаимните обвинения между Алексиев и Кътова в корупция. Зам.-председателят на Общинския съвет изрази и лично мнение, че Стоян Алексиев пренебрегва партийната организация в „Северен”.

„Чисто политически - Алексиев не постъпи правилно. Ние се събрахме преди една година и го издигнахме за районен кмет. Партийната лоялност изисква да се съобразява с това. Работили сме  за него, като сме му организирали кампания, ходили сме го представяме пред граждани… а той – не се обажда от една година. Не се консултира или съобразява с нас като взима решения за управлението на района, както и при подобни ситуации”, изтъкна Дедев.

След днешната сбирка ще стане ясно дали ще има партийна санкция за един от двамата кадри на ГЕРБ или и двамата.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина