Шофьор паркира скандално БМВ-то си в Кършияка

Автор: Plovdiv Now 6156
Шофьор паркира скандално БМВ-то си в Кършияка

Когато не можем да намерим  място за паркиране просто спираме на тротоара! Вероятно това си казал и шофьорът на БМВ, който скандално е  позиционирал автомобила си в Кършияка. Локацията на нарушението е кръстовището на бул. „Васил Априлов” с  бул. „България”, а за поредния такъв случай, който е от преди няколко дни сигнализира читател на TrafficNews.bg. Той  е заснел „кацналото“ върху тротоара БМВ , като се забелязва, че вече полицията го е глобила, но няколко часа по-късно автомобилът си е стоял на същото място.

Според нашия читател колкото и да е голям тротоарът, той си остава място единствено и само за пешеходци, всичко друго е грубо нарушение на правилника и за това оправдание няма. Пловдивчанинът заяви, че мястото, което е избрал водачът да паркира, изглежда е абсурдно и трябва да се засрами, че е решил да зареже автомобила си на това място. 

Дали е искал да се изфука със стилното си ретро возило или просто мястото му е било удобно за паркиране, не е ясно. Не се изключва и версията, че автомобилът може да е повреден и просто зарязан на локацията. Видно е само, че шофьорът на БМВ-то не е спазил правилата и не се съобразил с пешеходците и майките с колички.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина