Пловдивчанин буйства в автобус и троши чистачки

Автор: Plovdiv Now 4499
Пловдивчанин буйства в автобус и троши чистачки

Скандал и буйство са се разразили на последна спирка на градския транспорт на бул. „България“ в Пловдив. Сигнал за това са подали граждани на телефон 112 в 21,30 снощи.

Пътник във видимо неадекватно състояние отказал да слезе от автобус, чиято работна смяна приключвала и се насочвал към гаража. След като шофьорът и кондукторът успели да изведат навън мъжа, той счупил една от чистачките и нанесъл удари по предно обзорно стъкло.

На мястото на конфликта са пристигнали незабавно на място униформени от Трето РУ. Служителите на реда установили самоличността на извършителя – 38-годишен криминално проявен, изтърпял преди дни ефективна присъда в пловдивския затвор.

Мъжът насочил агресията си към униформените и оказал яростна съпротива при задържането му. С белезници той бил отведен в районното управление, където продължил да буйства и отказал да даде кръвна проба за химичен анализ.

За щастие в конфликта няма пострадали. По разпореждане на дежурния районен прокурор срещу пловдивчанина е образувано бързо производство за престъпления по наказателния кодекс. Нарушителят е задържан е за срок до 24 часа.

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина