Ральо Ралев излиза на свобода срещу 150 000 лева гаранция!

Автор: Благовест Андонов 4336
Ральо Ралев излиза на свобода срещу 150 000 лева гаранция!

Ральо Ралев излиза на свобода срещу 150 хил. лева парична гаранция, решиха магистратите от Апелативния спецсъд.  Мярката на неотклонение на кмета на „Северен” бе променена в парична гаранция, като  той може да излезе от ареста, веднага щом внесе сумата.  Самата тя нарасна в огромни размери, след като на първа инстанция определената му гаранция бе 3000 лева.

Решението на магистратите се отложи с няколко дни, след като във вторник  липса на медицинска експертиза вкара в полемика прокуратурата и защитниците на Ралев заради здравословното му състояние.

Според адвокатите на районния кмет, той страда от жълтеница и до момента е свалил над 15 килограма. Визуално обаче изглеждало, че е отслабнал само с няколко килограма, твърдят от обвинението. 

Ралев изкара близо 3 месеца в ареста, след като бе арестуван на 30 май.  Още утре той може да бъде отново да бъде на работното си място, ако прекрати неплатения си отпуск. При това положение почти сигурно прокуратурата ще поиска отстраняването от длъжност на Ралев.

Очаквайте подробности!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина