Поредната жертва от ул. „Луда Яна” - кола спука картер, а маслото се разля по цялата улица

Автор: Plovdiv Now 8018
Поредната жертва от ул. „Луда Яна” - кола спука картер, а маслото се разля по цялата улица

Поредната жертва от ул. „Луда Яна” и бул. „Марица” в Пловдив. Кола спука картер, а маслото се разля по цялата улица, по която в момента текат дейности, свързани с Водния цикъл. За инцидента съобщиха очевидци в социалната мрежа, които публикуваха и снимки.

Припомняме, че само преди седмица на същото място млада жена пропадна с автомобила си в необезопасена шахта. Оказа се обаче, че има поставени предупредителни знаци, а според полицията, водачът на МПС-то е бил в нарушение. И по тази причина получи акт.

Веднага след това кметът Здравко Димитров разпореди оптимизиране на линейния график и намаляване на сроковете по изпълнение на строително-ремонтните дейности по Водния проект в район „Северен“.

„Всеки ден на място ще има служител на Община Пловдив, който да проверява напредъка по изпълнението, както и колко строители работят на обекта“, посочи Здравко Димитров и подчерта, че до края на месец август улиците трябва да са вече асфалтирани.

При неспазване на сроковете и при видимо неизпълнение на строително-ремонтните дейности по обекта, ще бъдат налагани санкции съгласно клаузите на подписания договор.

Заместник-кметът Пламен Райчев пък заяви, че ще засили контрола върху фирмата изпълнител, като ще изисква веднага след подмяна на каналната мрежа да се асфалтира съответния пътен участък, за да се отпуши движението на автомобили.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина