Пловдивчанка регистрира кучето си и спечели награда

Автор: Plovdiv Now 4729
Пловдивчанка регистрира кучето си и спечели награда

Пловдивчанката Юлия Лазарова регистрира домашното си кученце в администрацията на район „Северен" и това й донесе награди. Номерът в системата № 8450, под който бе регистрирано кучето Шери, порода френски булдог, се оказа печеливш от кампанията „Регистрирай куче и спечели награда 2019". 

Инициативата, наречена „Регистрирай куче и спечели награда" се провежда за пета поредна година. Насочена е към собствениците на домашни кучета, които стриктно спазват законовите разпоредби и надлежно декларират притежаването на домашното си куче. Целта на кампанията е да стимулира активността на собствениците на кучета в това им задължение.

При тази кампания собствениците на домашни кучета и котки, могат да заявят кастрация на своя домашен любимец с преференция срещу „талон за отстъпка". За женските кучета и котки отстъпката е 35 лева, а за мъжките – 25 лева. Желаещите да се възползват от условията по кампанията, могат да получат талон за отстъпка" от Община Пловдив, Дирекция „Екология и управление на отпадъците", или в съответната районна администрация по местоживеене.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина