Отборът на „Трошачите“ спечели благотворителния футболен турнир в район „Северен“

Автор: Plovdiv Now 5164
Отборът на „Трошачите“ спечели благотворителния футболен турнир в район „Северен“

Отборът на „Трошачите“ спечели големия благотворителен футболен турнир в район „Северен“, който се проведе на игрище Булспорт 365 зад Гиганта. На второ място остана тимът на „Палермо“, пред „Симпатягите“. 12 отбора участваха в надпреварата. Победителите бяха наградени с  топки и сакове и получиха 1000 лв. награден фонд, които дариха на даровити деца в неравностойно положение. Вторите в турнира получиха раници и ветровки, а третите - топка и гети. За най-добър вратар бе определен Атон Бегов.

Турнирът бе организиран от ЗС „Ал. Стамболийски“ и бе в чест на Международния ден за борба с бедността. Събитието се превърна в истински празник – цели семейства дойдоха на игрището, а организаторите се бяха погрижили за приятното прекарване на всички присъстващи. Те бяха осигурили храни и напитки, аниматори за децата и други изненади.

Страхотна форма показаха момчетата. Поздравления  за борбения дух за една благородна кауза. Имаше много забавление, а аз успях и да се контузя за краткото време на терена. Младите хора ни подкрепят и желаят промяна, точно сега е времето да дадем път на тях, заяви кандидът за кмет на район „Северен“ от квотата на ЗС „Ал. Стамболийски“ Борис Вълев, който награди призьорите. Сред присъстващите бяха и Петър Петров – кандидат за Общински съветник на съюза, както и кандидатът за кмет на Пловдив Георги Колев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина