Нови сърца за капачки поставиха в “Северен“

Автор: Plovdiv Now 7087
Нови сърца за капачки поставиха в “Северен“

Нови три метални сърца за събиране на пластмасови капачки „затуптяха“ на територията на район „Северен“. Те са разположени пред ОУ „Райна Княгиня“, на ул. „Пантелей Генов“ 3 и на детската площадка, намираща се на бул. „Васил Априлов“ 146.

С поставянето на металните съоръжения продължава кампанията за „ По-чист, по-зелен, по-красив район“.Събраните пластмасови капачки ще бъдат предадени за рециклиране, а средствата от тях ще се използват за облагородяване на детски площадки, паркове, междублокови пространства и укрепване на детски съоръжения в „Северен“.

Другите сърца, монтирани през 2020 г., се намират в парк „Надежда“, пред Пешеходния мост до парк „Моливчета“ и в парк „Рибница“.

Подобни новини

Емил

На тези контейнери трябва да се поставят табели, на които ясно да пише, кой ги събира и за какво се използват парите от тях. Много хора се подвеждат, че това е от друга кампания, к ъм която за жалост не постъпва нито лев от тези контейнери. Ако хората разберат, че парите отиват в Кметството и там потъват, със сигурност ще вземат друго решение.

10:44, 10.06.2022
Отговора 0
Отговор

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина