Нови 30 трошки в Кършияка с последно предупреждение

Автор: Plovdiv Now 3953
Нови 30 трошки в Кършияка с последно предупреждение

Акцията по облепяне на излезли от употреба автомобили, провеждаща се на територията на район „Северен" продължи и през изминалия петък. На нови 30 автомобила бяха поставени стикери в изпълнение на Наредба за управление на отпадъците на територията на община Пловдив.

Автомобили, които не са в движение, без технически преглед за последните две години и намиращи се на терени общинска собственост биват облепяни от комисия с участието на представители на районната администрация, на ІІІ РУП Пловдив, на ОП „Паркиране и репатриране" , както и на фирмата, сключила договор с община Пловдив за принудително репатриране на автомобилите, които не отговарят на наредбата.

След три месеца, ако облепените със стикери автомобили не са преместени в частен имот или не са преведени в техническа изправност, биват репатрирани принудително.

„Апелирам гражданите да подават сигнали за местоположението на излезли от употреба моторни превозни средства, тъй като акциите по облепянето им  ще продължат и през юли месец", каза Лариса Кътова – изпълняващ функциите на кмет на район „Северен".

Телефонът, на който гражданите могат да подават своите сигнали, е 032/901 165 – отдел „Екология" в районната администрация.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина