Хулиган-купонджия преспа пловдивския арест, след като скъса акта си и напсува полицаи

Автор: Виктория Петрова 5539
Хулиган-купонджия преспа пловдивския арест, след като скъса акта си и напсува полицаи

Жител на Пловдив преспа в ареста след свада с полицаи, дошли в квартирата му по сигнал за силна музика. В допълнение купонджията ще плати 150 лева глоба за хулиганство. Неочакваният завършек на бурната нощ, продължила до изгрев слънце, изненадва младежът около 6:30 часа сутринта миналата неделя. 

Бурна компания се събрала да се черпи солидно с алкохол в апартамент на бул. "България" в Пловдив, нает от младеж от Смолян. Високият градус и приповдигнато настроение обаче вървели с чутовни децибели, като младежите направили съпричастни с купона си цялата махала. Музиката и виковете били толкова несъвместими със съня, че рано сутринта съседи не издържали на терора и звъннали в полицията.

Униформени от Трето РУ се отзовали на сигнала веднага, ала дълго време отнело преди младежите да чуят, че някой чука на вратата им. Полицаите се натъкнали на шест души, които били повече от подобаващо почерпени и след кратко изясняване "кой, кой е" извикали домакина да слезе долу, за да му напишат акт за вдигане на шума.

Смоленчанинът слязъл не особено охотно със свой приятел при патрулния автомобил, където обаче започнал да се държи агресивно. Докато полицаите съставяли акта за силната музика и разпореждане за преустановяването ѝ, пияния купонджия започнал да ги псува с особено грозни реплики: „Бах ти смешните полицаи, пълни палячовци, за нищо не ставате. Майка ви ще ****, боклуци“, нареждал той неистово.  

След малко акта бил връчен на хулигана, ала той категорично отказал да го разпише и най-демонстративно го скъсал пред очите на униформените с предизвикателни крясъци: „Вижте какво се случва с вашите актове“ и „Майка ви ***, ****“

Полицаите на свой ред щракнали белезници около китките и го отвели да преспи в ареста. На младежа е съставен акт за дребно хулиганство, а бурният му нрав е оценен на глоба от 150 лева. Смоленчанинът дори обжалвал глобата на въззивна инстанция, ала и магистратите от Окръжен съд категорично потвърдили решението на колегите си. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина