Deep Zone Project ще гостува на лятното събитие „Празник на реката“ в Пловдив утре

Автор: Plovdiv Now 4782
Deep Zone Project ще гостува на лятното събитие „Празник на реката“ в Пловдив утре

Една от най-атрактивните БГ групи Deep Zone Project ще гостува на лятното събитие „Празник на реката“, с което Пловдив ще отпразнува петата годишнина от титлата Европейска столица на културата утре.  DJ Dian Solo, Danny Dimitroff и Eva Maria ще представят новото си лайв шоу и вечните песни на България в ремиксирани клубни версии и есенция от авторските им хитове.

Музикалният сет започва в 18:30 часа, а сред най-силните акценти на вечерта се очаква да бъде песента им „Българка“, която покори класациите. Всеки, който присъства по време на изпълнението им, ще получи подарък – 9-часов дигитален албум с музика и ремикси на DEEP ZONE Project. Как ще се случи това, ще разберем на 1 септември, по време на музикалната им програма.

След Deep Zone Project на сцената на Пловдив 2019 ще се качат Графа, Михаела Филева, Любо Киров и Деница Караславова.

Празникът, с който пловдивчани ще отбележат края на динамичното и изпълнено със събития лято, ще започне още в 11 часа и ще продължи през целия ден. Програмата ще бъде разнообразна и достъпна напълно безплатно. 

Огромна надуваема възглавница върху която ще могат да скачат деца и възрастни, ще бъде на разположение от 11-13:30 и  18-22:30 часа.  Височината на скока ще бъде от два метра, а размера на възглавницата 8 на 5,5 метра. Сред атракциите ще има слаклайн над реката, мото парапланери, фрийрън шоу на надуваема възглавница, изпълнени от професионалисти. Суинг танци и привързан полет с балон над реката ще допълнят разнообразната програма. Невиждано досега пиро-музикално шоу ще постави запомнящ финал на лятното събитие край реката. 23 000 пиротехнически заряда на над половин километър височина ще превърнат празника в грандиозен спектакъл.

Изненадите по случай петата годишнина от избирането на Пловдив за Европейска столица на културата ще продължат и в седмицата до 5-и септември. С безплатни хорови концерти ще се отбележи и партньорството между японската организация EU JAPAN FEST и Фондация "Пловдив 2019". Участници са детските хорови формации от Япония – Младежки смесен хор "Сан-ин - Малкият Феникс“ от град Йонаго и хор „Фени“ от град Токорозава, заедно с пловдивския хор „Детска китка“. От 19:30 часа на 5-и на стълбите на Каменица те ще изнесат общ концерт. Гостите и гражданите на Пловдив ги очаква още авторския проект-куклен театър за всички възрасти “Концертът“ в Държавен куклен театър от 19:00 часа.

Над 30 културно-образователни инициативи за деца включва първото издание на Детски панаир в кв. Столипиново в Пловдив, което ще се проведе на 5 и 6 септември в двора на СУ „Кирил Нектариев“ в града.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина