Четирима мъже преспаха в ареста след екшън в Шекер махала

Автор: Plovdiv Now 6574
Четирима мъже преспаха в ареста след екшън в Шекер махала

Четирима мъже преспаха в ареста и бяха осъдени по указа за дребно хулиганство след екшън в Шекер махала. Арестите са станали в четвъртък вечер след купон в махалата.

Голяма компания се събрала да празнуват в ромския квартал. Музика и кючеци са се носели в района. На празненството са присъствали десетки жители на махалата, като маанетата се носили и в близките квартали.

Вбесени от силния шум жители на района подали сигнали до полицията за нарушаване на тишината и реда. За няколко минути униформени пристигнали на място.

Още с появата на патрула ромите започнали да буйстват. Четирима се опитали да осуетят проверката като се нахвърляли на полицията с псувни и ругатни. Въпреки възпрепятстването на полицейските действия, униформените успели да предотвратят допълнително нарушаване на реда.

Хулиганите били отведени в Трето районно, където прекарали нощта. В управлението те се сдобили с актове за дребно хулиганство. Ден по-късно, в петък, четиримата се изправиха пред Районен съд за определяне на размерите на наказанието. Те бяха доведени в съдебната палата с патрулка.

По време на заседанието ромите изразиха съжаление и признаха вина. Въпреки това те бяха наказани с глоби и четиримата са с наказание по 200 лева.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина