Задържаха дилър на хероин в Столипиново, още трима са арестувани от махалата

Автор: Plovdiv Now 5845
Задържаха дилър на хероин в Столипиново, още трима са арестувани от махалата

Дилърът на хероин, известен с името Вальо-Целувката, е арестуван в Столипиново след акция на полицията в махалата. Мъжът е продал на 40-годишен пловдивчанин хероин с тегло 0,39 грама. След доклад на дежурен прокурор при Окръжна прокуратура наркодилърът е задържан в ареста.

Още трима мъже са били задържани за наркотици в ромската махала.

В дома на 31-годишен криминално проявен, обитаващ жилище на улица „Владая”, служители на криминална полиция на районното управление са открили и иззели таблетки Клоназепам.

Последвало претърсване на друг, обитаван от мъжа адрес - къща в село Скутаре. В имота на улица „Васил Левски” са открити 0,45 гр. марихуана и семена от канабис с тегло 0,57 гр.

В хода на проверка на улица „Ландос” са иззети 16 пакетчета с хероин. Високорисковото наркотично вещество е притежание на 38-годишен, криминално проявен мъж от квартала. Експертна справка в сектор БНТЛ е установила и количеството- 1,11 гр.

43-годишен криминално проявен и осъждан мъж е задържан  от служители криминална полиция на районното управление при проверка на улица «Ландос». При личен обиск от мъжа е открит и иззет 0,066 гр. хероин.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина