Връчиха удостоверения за дигитална грамотност в пловдивска забавачка

Автор: Plovdiv Now 4053
Връчиха удостоверения за дигитална грамотност в пловдивска забавачка

Учителите в ДГ „Чайка“ приключиха успешно обучението си за работа с най-новите технологии на интерактивното обучение с децата. На скромна, но изискана церемония директорът Мария Петрова благодари на педагозите си за усърдието и упоритостта им при овладяване на уменията за работа с новото поколение интерактивни  дисплеи, както и активното разработване на урочни материали по всички образователни направления на обучителните стандарти.

Специален гост на проявата беше кметът на район „Източен“ Иван Стоянов, който поздрави учителите за постигнатите успехи и отбеляза, че се чуства горд с постигнатото в детската градина, както в работата с децата, така и с обучението на студентите, което се извършва тук.

Обучителят Иван Найденов, който се занимава и с музика, сподели, че е възхитен от упоритостта на учителите, които денонощно са се занимавали с проблематиката, която не е никак лека, но са завършили в срок поставените образователни задачи и презентационни материали. Съвпадението на събитието с Международния ден на музиката му донесе изненада от директора, която му подари от името на всички „музикална“ торта.  

Придобитите умения на педагозите от детската градина ще им помогнат за усъвършенстване на дистанционната работа в подготвителните групи, не само по време на принудителни ваканции, но и за разработване на допълнителни дейности и материали за децата, приложими в  домашна среда.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина