Вълшебната приказка на сцената за 50 години на ДГ “Щастливо детство“

Автор: Plovdiv Now 6840
Вълшебната приказка на сцената за 50 години на ДГ “Щастливо детство“

След като вчера връчи отличие на директора на ДГ “Щастливо детство“ Евгения Попиванова, кметът на район „Източен“ присъства на 50-годишния юбилей на детската градина, който се проведе във Военния клуб . Тържественото събитие остави без дъх публиката и гостите - зам.-кметовете на района, Снежана Александрова и Милена Златанова от отдел „Образование“ към община Пловдив, инсп. Костов- началник на 6-то РПУ и множество родители, общественици, бивши учители и директори на детската градина.

Вълшебната приказка на сцената от малките и големи питомци преливаше от танци, музика, стихове и изтръгна нестихващи аплодисменти от всички.

Иван Стоянов връчи поредното отличие за детското заведение - голям плакет на район „Източен“ и изрази своето възхищение от всеотдайния труд на педагози, медицински сестри и обслужващ персонал, като потвърди своето обещание за помощ при изграждане на зелена класна стая в откритите паркови пространства на двора. Той пожела на всички весели празници и успешно завършване на учебната година за подготвителните групи.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина