Удар на полицията в Столипиново! Откриха синтетична дрога и незаконни цигари

Автор: Plovdiv Now 7904
Удар на полицията в Столипиново! Откриха синтетична дрога и незаконни цигари

Акция на полицията се е провела в Столипиново и униформените са се натъкнали на незаконни стоки.

1 000 къса безакцизни цигари са иззети при проверка на 35-годишен мъж от ромския квартал. Автопатрул го е спрял за проверка на улица «Ландос», а найлоновата торба, която носел, съдържала 50 кутии цигари с марките «Карелия» и «Оме» без бандерол. По случая е започната проверка.        

17 дози от синтетичната дрога  „бутинака“ са открили полицаи също в Столипиново. Кола, паркирана на улица „Крайна“, е била проверена  при специализирана полицейска операция.

В автомобила с марка Дачия се намирали трима  криминално проявени мъже на възраст 24, 30 и 40 години, като при последвалия личен обиск в едното от лицата били намерени 17 найлонови пликчета със зелена тревиста маса.  Иззетото наркотично вещество е 1,005 грама бутинака - психотропно вещество от рода на синтетичните канабиноиди.

След като са разпитани в качеството им на свидетели, две от лицата са освободени.  За срок до 24 часа в ареста е задържан 24-годишният дилър, а по случая е започнато бързо производство, водено под наблюдение на Прокуратурата.

Снимка: архив.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина