След публикация на TrafficNews.bg и PlovdivNow.bg: Полицаи спипаха „недосегаемия“ от Столипиново

Автор: Plovdiv Now 3790
След публикация на TrafficNews.bg и PlovdivNow.bg: Полицаи спипаха „недосегаемия“ от Столипиново

„Недосегаемият“ Филип от Столипиново, който системно нарушава закона и се хвали за това в социалните мрежи бе санкционират от органите на реда. След публикации на TrafficNews.bg и PlovdivNow.bg, в която ви разказахе как младият мъж предоставя колите си на непълнолетния си син, дрифтира в средата на булевардите с колата си и дори стреля с пистолет насред махалата, полицията се самосезира и го издири.

Униформените са разпитали Филип, който си е признал за видеоклиповете, но е казал, че това се е случило преди година и вече се е променил. Полиците са конфискували оръжието му и са му съставили актове по закона за движение на пътищата.

Припомняме, че медията ни се сдоби с видеоклипове, на които мъжът гордо позира с пистолет в ръка или зад волана на една от колите си. Той дори си позволява да предава на живо, докато БМВ-то е управлявано от малкото му дете. На един от кадрите се вижда как момченцето шофира по булевард “Марица – Юг”. Кадрите са заснети преди две години, но има и такива, които са от последните месеци.

Навръх Нова година Филип отново позира до червеното БМВ. Возилото е спряно, но със запален двигател, а зад волана е синът на мъжа, който подава газ до дупка. От ауспусите изхвърчат искри и пукотевици, а Филип отстрани „пуца” с пистолет. Кадри, присъщи за филм за „Дивия Запад”, но факт в източен Пловдив.

Компилацията продължава с демонстрация по булевард. Филип пили гуми и дрифтира в средата на кръстовище, от колата му звучат ориенталски ритми, а публиката ръкопляска ли, ръкопляска. Както шофьорът, така и феновете му явно са прекалили с гледането на поредицата „Бързи и яростни”. Е, такива каскади са забранени, а глобата е 2 бона и отнемане на книжката.

Наши източници от квартала разказаха, че Филип е собственик на три БМВ-та, с които същият се състезава из града.

Семейството на Филип живее в Столипиново. Къщата му и возилата в гаража се намират на улица „Сокол”. Според местни жители се занимава с лихварска дейност. 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина