Съдът решава съдбата на убиеца от Столипиново, ще остане ли под постоянен арест?

Автор: Ива Модова 4930
Съдът решава съдбата на убиеца от Столипиново, ще остане ли под постоянен арест?

23-годишният Румен Александров - Каспър, който уби свой съсед в квартал "Столипиново" на 21 декември, се изправя отново пред съда. Прокуратурата в Пловдив е депозирала протест срещу наложената мярка за неотклонение спрямо Александров „парична гаранция” в размер на 5 хиляди лева. 

Държавното обвинение настоява за постоянен арест спрямо Каспър. Днес магистратите от Апелативен съд ще решат окончателно съдбата на младия мъж.

Припомняме, че Александров посегнал на съседа си Митко Иванов/26/ заради своя любовница. Каспър е женен, но от доста време имал паралелна връзка с млада жена от дюнера, в който преди време работел. Митко Иванов живеел и работел в чужбина, преди дни си дошъл за празниците. Успял да се срещне с доста приятели, излизал с различни компании. До ушите на на Александров стигнала информация, че Митко флиртува с любовницата му и той се ядосал. Отишъл да търси сметка на съперника си и избухнал скандал. Словесната разправия преминала във физически сблъсък, Каспър извадил нож и намушкал конкурента си. Митко издъхнал преди линейката да дойде. 

24-годишният убиец се опитал да избяга, но полицаите от Шесто районно реагирали светкавично и го задържали. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина