Рено потъна в яма край пловдивско училище

Автор: Ива Модова 1561
Рено потъна в яма край пловдивско училище
Автомобил пропадна в огромна дупка в центъра на Пловдив, предаде наш репортер. Инцидентът е станал преди минути на ул. „Славянска”, пред входа на НУ„Петко Р. Славейков”. В Реното е пътувало младо семейство с дете.
 
„Със съпругата ми взехме детето от училище. Карах в посока улица „Лев Толстой”, когато изведнъж цялата предница пропадна. Чу се силен трясък, детето и жената много се изплащиха. Дупката не беше обезопадена нито с табели, нито с лента, не се виждаше. По пътя течеше вода и се виждаше пясък и кал”, разказа пред наш репортер Огнян, който е бил зад волана на Реното.
 
Мъжът веднага се обадил на тел. 112 и повикал полиция. Междувременно е сигнализирано и ВиК дружеството. Днес на същото място е било копано заради авария. В момента продължава да тече вода. На място има екип на ВиК.
 
„С протокола от полицията ще заведа иск. Ще се консултирам с адвокат дали към общината, или към ВиК. Но ще си търся правата”, категоричен е Огнян. Той сподели, че автомобилът няма Автокаско и сега семейството остава без кола.
 
 
 
 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина