Ремонтите в квартал „Гладно поле” са на финал

Автор: Plovdiv Now 8531
Ремонтите в квартал „Гладно поле” са на финал

Ремонтите в квартал „Гладно поле” са към своя финал. Ул. „Ген. Радко Димитриев” е готова и е отворена за движение, а на ул. „Богомил” текат довършителни дейности - нанасят се финални щрихи върху пътната настилка и се полагат тротоарни плочки, но те не пречат на преминаването на автомобилите. В петък и събота там предстои поставянето на пътната маркировка.  Предстои и озеленяване на улицата, съобщава trafficnews.bg.

Към строежите няма да бъдат поставени 4-5 реда плочки, защото от там минават камиони, които возят материали. Те ще бъдат положени през януари.

На „Ген. Радко Димитриев” предстоящите довършителни дейности са поставяне на тротоарни плочки и озеленяване.

Живущите в района са доволни, че тази година за празниците няма да има блокади по улиците, каквито имаше миналата година заради ремонтните дейности.

Припомняме, че  улиците са част от лота за въздействие на зоната за икономическо развитие в „Гладно поле”, който е за близо 12 млн. лева по „Региони в растеж”. Последният лот от проекта, по който работи фирмата „Пътинженеринг”, включва ремонта на улиците „Богомил”, „Ген. Радко Димитриев”, както и новите им връзки с „Георги Странски”.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина