Почетен знак получи директор на пловдивска детска градина

Автор: Plovdiv Now 756
Почетен знак получи директор на пловдивска детска градина

Почетен знак и специален поздравителен адрес получи на специална церемония директорът на детска градина “Биляна“ в пловдивския район "Източен". Тотка Ламбрева беше уважена лично от кмета Иван Стоянов във връзка с пенсионирането си. 

„ В работата си си Вие преодоляхте много трудности, но винаги професионално решавахте всеки възникнал проблем и поставяхте на първо място интереса на децата и родителите. Вие сте създали прекрасен екип от педагогически  специалисти, който е пример за подражание в средите на предучилищните институции и това е видно от многобройните положителни отзиви на родителската общност“ - се казва в поздравителния адрес на районния кмет.  Той допълни приветствието си с пожелание за здраве, щастливи дни и допълни, че г-жа Ламбрева е винаги добре дошла, защото остава част от образователното семейство в гилдията.

Тотка Ламбрева работи от 20 години в детското заведение. В последните три години градината беше част от големия  образователен проект „Растем заедно“ по ОП  „Наука и образование за интелигентен растеж“, реализиран от районната администрация

Последният успех са спечелените три първи места в конкурса за най-добро коледно тържество към Националния дворец на децата в София, където международно жури е присъдило призовите места в категориите за първа, втора и четвърта група.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина