Нова акция в Столипиново! Арестуваха известен дилър, търгувал с трева и амфети

Автор: Plovdiv Now 1530
Нова акция в Столипиново! Арестуваха известен дилър, търгувал с трева и амфети

Нова акция на полицията се е провела в Столипиново, униформени и криминални служители нахлуха в две къщи срещу пощата на улица „Ландос”. Операцията се е провела в късните часове във вторник.

Припомняме, че вчера сутринта четирима дилъри са били натръшкани на земята от униформени служители на Шесто районно. У тях са намерени 42 дози синтетичен наркотик, приготвени за улично разпространение.

Показният арест е станал на улица „Ландос”, а един от задържаните е стар познайник на полицията.

Няколко часа след ареста, две патрулки и служители на Криминална полиция са се върнали в махалата. Те са нахлули в една от къщите, пред които се търгува с дърва и въглища в началото на улица „Ландос”. Обиск е бил направен на дома на небезизвестният жител на квартала – Ружди. По информация на наши източници именно той е търгувал със средствата за отопление. Хора от махалата обаче твърдят, че този му бизнес е само прикритие, тъй като нелегално е въртял търговия с дрога.

По време на тараша е било открито значително количество марихуана и амфетамин.

По-ранната акция и ареста на четиримата дилъри е станало непосредствено до къщата на Ружди. Оказва се обаче, че двете акции не са свързани, макар от махалата да твърдят, че именно Ружди е зареждал дилърите на дребно.

Въпросният мъж е задържан.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина