Мъж шпори с каруца в насрещното на кръгово в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 3971
Мъж шпори с каруца в насрещното на кръгово в Пловдив

Мъж шпори в насрещното на кръгово в Пловдив и то не с кола, а с ….. каруца. За абсурдната ситуация сигнализира читател на TrafficNews.

Нарушителят е забелязан на кръговото кръстовище на бул. „6-ти Септември” с бул. „Източен”, където обикновено движението е много натоварено. Вероятно мъжът затова е решил да вземе нещата в свои ръце и да се възползва от „предимството”, че е с нетипично превозно средство. Имат ли друг избор останалите шофьори освен да го изчакат?

Възможен е и друг сценарий, обясняващ неговите действия. От кадрите се вижда, че той е без тениска – жегата в Пловдив дотолкова го е уморила, че е забравил правилата за движение.

Няма как да разберем каква е причината да кара в насрещното, но едно е сигурно: Теглените от коне превозни средства са напълно забранени в по-големите градове, включително и в Пловдив.  Въпреки това обаче на такива превозни средства под тепетата се натъкваме всеки ден. В подобни случаи паяк идва, за репатрира "возилото", а собственикът бива изпращан вкъщи заедно с животното си.

Заради бавната си скорост те сериозно затормозяват трафика и носят голям риск от катастрофа, както заради това, че са бавни, така и заради възможността животното да се уплаши от някой автомобил или мотор и да поеме в неочаквана посока.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина