Кметът на „Източен” сигнализира в полицията заради безумно окастрен чинар

Автор: Plovdiv Now 5459
Кметът на „Източен” сигнализира в полицията заради безумно окастрен чинар

Кметът на район „Източен" Иван Стоянов се разгневи на собственик на магазин, който си е позволил да окастри по ужасен начин чинар на бул. „Княгиня Мария Луиза”. Районният кмет  публикува във Фейсбук абсурдната ситуация, като заяви, че е сигнализирал полицията и Пловдивския инспекторат.

Ето какво написа той:

„Пълно безобразие! Ето на какво се натъкнах днес при обиколката ми из района. На бул. "Княгиня Мария Луиза", без заповед, която да е издадена от районното кметство, се подкастри чинара пред магазина. При мой въпрос, защо са го направили, отговорът беше :" Глобете ме, нали такъв е редът". Отпред имаше едно момиче, което ми каза, че на нея са й отговорили, че птичките, които кацали на дървото им цапали колите, затова са наели вишка и са окастрили дървото?!?!?!

Не! Редът не е такъв и трябва да се спазва от всички. Следваща реплика на господина беше "Още малко Ви остава, тази власт ще падне съвсем скоро".

И какво?! Тогава ще можете да правите, каквото си искате ли?! Без да спазвате законите и правилата ли?!

Сигнализирах 6-то РПУ и Пловдивския Общински Инспекторат, които се отзоваха веднага. Районното кметство също започва пълна проверка”.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина