Кметът на “Източен“ към учителите: Вие показахте на обществото колко значим е Вашият труд

Автор: Plovdiv Now 4336
Кметът на “Източен“ към учителите: Вие показахте на обществото колко значим е Вашият труд

Кметът на район „Източен“ Иван Стоянов изпрати поздравителен адрес към всички директори, учители и просветни дейци по случай 24-ти май –Деня на българската просвета и култура. Чрез  поздрава си  той благодари за изключителните  усилия на цялата просветна гилдия за запазване на учебния процес и прилагане на съвремнни дигитални  форми на преподаване в условия на затворени училища в пандемията от COVID-19. „Вие показахте на обществото колко значим е Вашият труд и бяхте в първите редици на иновативните образователни дейности не само в страната, но и в света! Гордея се с всички Вас! “- се казва в поздравителния адрес

„За първи път тази година най-честваният празник 24-ти май няма да бъде почетен с пъстрото шествие на просветни и културни дейци. Но всички Вие ще бъдете виртуалният факел на всеобщата ни радост и преклонение пред  делото на светите братя Кирил и Методий, защото доказахте, че в трудни условия българският учител, като потомък на славните просветители, е светлината в тунела на препятствията и дава увереност, че ще просперира нашата мила Родина“ – завършва районният кмет.

Иван Стоянов подчерта, че се надява, наесен училища и детски градини да заработят на пълни обороти в нормална  образователна среда и на 1-ви ноември –Деня на народните будители,  да  има възможност да отличи и награди  изявени учители и директори.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина