Иван Стоянов: „Работим район „Източен“ да е добро място за живеене и за възрастните хора“

Автор: Plovdiv Now 8721
Иван Стоянов: „Работим район „Източен“ да е добро място за живеене и за възрастните хора“

Кметът на район „Източен“ Иван Стоянов отново сподели празника на членовете на пенсионерски клуб „Каменица“. За поредна година те заедно отбелязаха Международния ден на възрастните хора с кратка тържествена програма.

„Поздравявам  Ви и се радвам, че пак сме заедно и че Ви намирам в добро здраве и бодър дух“, обърна се Стоянов към присъстващите, сред които бяха и заместник-кметът „Спорт, младежки дейност и социална политика“ Георги Титюков и Веселина Ботева, директор дирекция „Социална политика“.

По традиция участие в празничната програма взеха самите пенсионери с песни и танци, както и деца, и ученици от една от школите по балет в „Източен“. Музикалната изненада в програмата бе изпълнение с традиционна родопска  кабагайда,  с която атмосферата стана доста емоционална.

Когато обстановката се успокои и се намалят мерките, свързани с COVID – 19, Иван Стоянов отново ще съдейства за осъществяването на нови посещения в различни интересни дестинации, както това се е случвало преди пандемията.

С разширението на пенсионерския клуб миналата година, за което бяха заделени 30 000 лева от бюджета на района, стана възможно повече хора да членуват.

„Ремонтът направи обстановката по-комфортна и приятна и това е едно от малкото неща, които можем да направим за възрастните. В момента облагородяваме и пространството наоколо, което ще зарадва малки и големи и кварталът ще стане още по-добър за живеене“, заключи районният кмет Иван Стоянов.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина