Хванаха камион и каруца да изхвърлят боклуци в Столипиново

Автор: Plovdiv Now 858
Хванаха камион и каруца да изхвърлят боклуци в Столипиново

Камион на фирма, извозваща строителен отпадък, се е опитал да изхвърли 62 чувала отпадъчни строителни материали на непозволено за целта място в Столипиново. На нарушението се е натъкнал кметът на район „Източен“ – Иван Стоянов, при ежедневните си инспекции в квартала. 

Веднага е бил подаден сигнал към Шесто РУ, Общинска полиция и Инспектората, които се отзовали веднага, установили нарушителите и им съставили акт.

По-късно през деня, отново при извършване на обход, районният кмет попаднал и на лица, изхвърлящи нерегламентирано отпадъци в квартала. Съвместно с Шесто РУ, Общинска полиция и ОП „Чистота“, нарушителите са били установени и са им били наложени санкции. По време на инспекцията каруцата, с която са извозвали отпадъците, е репатрирана със специализиран автомобил и е закарана на общинския наказателен паркинг.

„Подобни  проверки ще продължават и районната администрация ще бъде безкомпромисна към всички нарушители. Както към физическите лица, които замърсяват квартала, така и към фирмите, опитващи се да изхвърлят отпадъците си в „Столипиново“. Сърдечно благодаря на Шесто РУ, Общинска полиция, ОП „Чистота“ и Общинския инспекторат за бързата реакция и адекватна намеса“ – коментира Иван Стоянов.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина