Форд помете велосипедист край Марица, колелото е изхвърчало

Автор: Plovdiv Now 5404
Форд помете велосипедист край Марица, колелото е изхвърчало

Кола е ударила колоездач в района на бул. "Марица" между моста на Адата и циганската махала на Пловдив, предаде наш репортер.

Автомобил "Форд" се е сблъскал с велосипедиста, като ударът е бил толкова силен, че колелото е изхвърчало на островчето, разделящо двете пътни платна, а предното обзорно стъкло на колата е пръснато. 

На мястото е повикана полиция и линейка. Водачът на велосипеда е откаран в болница в съзнание, но с видими травми по тялото. Шофьорът на автомобила е около 35-годишен мъж. Той изглежда много притеснен от случилото се, но отказа всякакъв коментар пред наши репортери и побърза да се скрие в колата на баща си, който веднага е пристигнал на мястото на катастрофата.

В зрители на действието, развиващо се след сблъсъка, са се превърнали около 40 души от ромски произход. Незабавно жители на "Столипиново" са дошли на мястото на инцидента, а към момента са насядали по тротоарите, пътя и зелените площи в района. Вероятно очакват да получат информация за състоянието на пострадалия. 

Междувременно екипи на криминалистична лаборатория обработват мястото на произшествието. Движението в района е ограничено. 

 

 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина