Дрога на хапчета и трева изпратиха рецидивисти от Столипиново в ареста

Автор: Plovdiv Now 6162
Дрога на хапчета и трева изпратиха рецидивисти от Столипиново в ареста

Две досъдебни производства са започнали през последното денонощие в Шесто РУ в Пловдив. В двамата задържани в полицейския арест за срок до 24 часа са открити били наркотичните вещества ривотрил  и бонзай.

На 9 март преди обяд автопатрул е спрял за проверка на улица „Ландос“ 41-годишен мъж от Пловдив - криминално проявен и осъждан. Униформените са открили у него 6 броя бели таблетки в блистер с надпис „Ривотрил“. От извършената химична справка е било установено, че таблетките съдържат „клоназепам“ с тегло 1,008 гр.

За притежание на наркотични вещества е бил задържан и още един криминално проявен – 21 годишен жител на Столипиново, в който униформените служители са открили „бонзай“, под формата на цигара за пушене. Случаите са докладвани на прокуратурата.

На улица „Мали Богдан“ в сградата на Четвърто РУ служители на районното са проверили на 8 март 25-годишен криминално проявен от град Козлодуй. От младия мъж е бил иззет черен полиетиленов плик, съдържащ зелено- кафява суха листна маса  със специфична миризма. От извършената справка е било установено, че е марихуана с общо тегло 0,26 гр.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина