Директор на детска градина е удостоена с Почетен знак на Пловдив

Автор: Plovdiv Now 15329
Директор на детска градина е удостоена с Почетен знак на Пловдив

На тържествена церемония днес кметът на район „Източен“ Иван Стоянов връчи почетен знак на Екатерина Загорска - директор на ДГ “Наталия“, като един от най-добрите ръководители на детски градини в града под тепетата и по повод  нейното пенсиониране.

„За мен е чест, че работих с Вас, Вие сте изключителен професионалист, ерудит и специалист, който познава изцяло същността, организацията и управлението на общественото предучилищно образование. Връчваме ви почетния знак на район „Източен“ като израз на признателност и отличие за усилията  ви  по отношение  развитието на ДГ “Наталия“ и десетките студенти от ПУ “П. Хилендарски“, които обучихте и приобщихте към образователната система“, каза Иван Стоянов при връчване на голямата награда. „Ще продължим да разчитаме на вашата експертиза и опит и в бъдеще.“ 

Екатерина Загорска е разпознаваемо лице в сектора на детските градини, търсен специалист и за много образователни проекти, в които е участвала. Член е на Обществения съвет на ПУ “П. Хилендарски“, участник с публикации в множество конференции. Носител е на Почетната значка на община Пловдив от 2016 г., има награда  „Директор на годината“ от Съюза на работодателите в средното образование  за 2010 г. и много други отличия.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина