Дилъри аретувани в Столипиново при поредна спецакция на полицията

Автор: Plovdiv Now 11875
Дилъри аретувани в Столипиново при поредна спецакция на полицията

Двама мъже, криминално проявени и осъждани, са били арестувани при поредна акция на полицията в Столипиново. Те са на 38 и 20 години. От адреса на по-възрастния разследващите са иззели електронна везна, плик с около 47 грама ново психотропно вещество от рода на синтетичните канабиноиди и цигара с марихуана. 

Междувременно, край бензиностанция в града бил засечен 20-годишният, който при вида на униформените е изхвърлил на земята найлонов плик с бяло прахообразно вещество. Още 5 подобни разфасовки и 89 малки пакетчета със същото съдържание са били открити при последвало претърсване в обитаван от него апартамент.

Експертна справка е показала, че иззетият наркотик е амфетамин с общо тегло над 80 грама. Допълнително са конфискувани и две електронни везни и 0,8 грама листна маса, реагирала на марихуана. 

Срещу извършителите са образувани бързи производства. След първоначално 24-часово задържане, с постановление на наблюдаващите прокурори двамата мъже са приведени в следствения арест. Работата по документиране на престъпната им дейност продължава.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина