Българските традиции оживяват на паркинга на комплекс 7 points

Автор: Plovdiv Now 17499
Българските традиции оживяват на паркинга на комплекс 7 points

Kомплекс 7 points кани всички пловдивчани, почитащи българските традиции на едно мистично шоу по случай Сирни заговезни.

Тази събота /25 февруари/ от 20:00 ч. паркингът на най-актуалния комплекс под тепетата ще се превърне в арена на огнено зрелище с пречистващите български традиции с част от гайдарски състав "Войводите" и кукерите от село Отец Паисиево.

Освен, че можете да станете свидетели на едно по-различно шоу, ще можете да се насладите и на вкусни мезета на скара, в комбинация с алкохолни напитки.

Кукерите от село Отец Паисиево са известни с уникалните си и автентични за района костюми и с триметровите си маски. Вярва се, че чрез тях се прогонва злото, събрало се през дългата зима и по този начин освобождават място, в което играят от злите сили.

След приключването на мистичното шоу, почитателите на купона могат да се забавляват в Onyx club с тематичното „Етно” парти, включващо много промоции, или в Bushido club, където ще има „NASTY” DJ-парти.

Програма:

20:00ч. – Стартиране на вечерта със скара и бира на паркинга в комплекс 7 points.

20:30ч. – Започват музикалните изпълнения на гайдарите, а заедно с тях излизат и кукерите.

21:00ч. – Прескачане на огън за здраве и късмет.

21:45ч. – Песни и танци под звуците на народни песни, заедно с част от гайдарски състав "Войводите" и кукерите от село Отец Паисиево.

Входът е свободен, а доброто настроение е гарантирано!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина