Забавни спектакли, лакомства и нови компютри зарадваха децата в Съединение

Автор: Plovdiv Now 8854
Забавни спектакли, лакомства и нови компютри зарадваха децата в Съединение
Куклени и забавни спектакли зарадваха на днешния 1 юни малчуганите от градините и яслите в община Съединение. Жестът е от страна на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните.
 
За девета поред година комисията награждава учениците „Добър пример“ от СУ „Христо Ботев“ с безплатен лагер, като тази година има и наградени ученици от НУ „Любен Каравелов“ в града. Наградата връчи г-н Ангел Къцов, зам.-кмет и председател на МКБППМН.
 
На днешния празничен ден участниците в общинския конкурс на тема „С ОЧИТЕ СИ ВИДЯХ БЕДАТА“ получиха своите награди връчени им от г-жа Станка Стоицова-Чушкова, зам-кмет на община Съединение.
 
Общинска администрация дари 15 броя компютри за оборудване на кабинет в СУ „Христо Ботев“ за начален курс. Дарението извърши лично г-н Атанас Балкански, кмет на община Съединение, а то бе прието с благодарност от директора на училището - г-жа Спаска Ненчева. За доброто настроение на всички деца г-н Балкански подари и на двете училища по една торта за почерпка по случай празника.
 
Лакомства за децата бяха предоставени за празника и от председателя на НЧ „Съединение 1875“ - г-жа Анета Атанасова.
 
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина