Скандалджия вилнее в магазин в Съединение

Автор: Plovdiv Now 6618
Скандалджия вилнее в магазин в Съединение

Клиент на магазин край Пловдив спретна грандиозен скандал на продавачките. Екшънът се разиграл преди дни в Съединение. Минути след 18 часа, търговският обект бил посетен от  мъж от града, но не след дълго той влязъл в словесен спор с обслужващия персонал. Страстите се разпалили и започнал скандала. Мъжът дори се опитал да посегне на дамите, а те от страх натиснали паник бутона към охранителната фирма.

За минути в магазина нахлули сотаджии, като при вида им ядосаният господин започнал да се заканва на магазинерките и да ги залива с вулгарни думи. Наложило се да се вземат крайни мерки и на мъжа му били поставени белезници. Повикана била полиция, която отвела жителя на Съединение в ареста.

На следващия ден господинът бил конвоиран от районното в съдебна зала. Там той изразил съжаление за случилото се, но и заявил, че не е псувал и обиждал никой.

Въпреки думите му, магистратите класифицираха действията му като хулигански и го наказаха с глоба. Поради чистото му съдебно минало и трудова ангажиранаст, съдиите бяха снизходителни към него и определиха размера на санкцията в рамките на минимума, а именно 150 лева.

Решението подлежи на обжалване в 14 дневен срок.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина