Съединение се гордее със стотния тото милионер

Автор: Plovdiv Now 844
Съединение се гордее със стотния тото милионер

Петко Карабелов от Съединение е стотният тото милионер на България, който заедно с още три дами спечели рекордния джакпот от над 9,5 млн. лв. от 20-ия тираж на играта „Тото 2 – 6 от 49“. Така 56-годишният тото милионер ще получи точно 2 375 357 лв. от Български спортен тотализатор.

Петко Карабелов разбрал, че печели едва в четвъртък, четири дни след като падна историческия джакпот на любимата игра „Тото 2 - 6 от 49“, след като по настояването на служителката от тото пункта, проверил 17-те фиша, които пуснал. Още не е решил за какво ще използва печалбата си, но на шега, преди тегленето обещал на съпругата си пътуване до Куба пише 24chasa.bg.

Петко има две дъщери и две внучета. Семейството му се занимава с фермерство, имат кравеферма и знаят каква е цената на парите. По думите на Петко Карабелов джакпотът е не само щастие, но и отговорност. В игрите на СПОРТ ТОТО участва от 25 години, като системата му е проста. Когато джакпотът започва да нараства взема два произволно попълнени фиша, на следващия тираж, пуска първите и взема още два и така за всяко следващо теглене. Тази комбинация очевидно му донесе късмет в 20-ия тираж на тотолизатора.

Печеливша се е оказала първата квитанция, регистрирана от касиерката на тото пункта в Съединение. На участниците в тотото Петко Карабелов пожелава да играят, за да изпитат това невероятно чувство и да има средства и за спорта, и за тях. 

Днес, да получи своята печалба в централата на Български спортен тотализатор, пристигна и Константин Петров. Той грабна историческия джакпот в играта „Тото Джокер“ в размер на над 83 445 лв. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина