Съединение благодари на “Гигант“ за футболната емоция

Автор: Plovdiv Now 8189
Съединение благодари на “Гигант“ за футболната емоция

Изминаха няколко дни от играния на 26 ноември двубой между местния футболен клуб на „Гигант“ в Съединение и първия в efbet лига ЦСКА в среща от 1/16 финалите на Сезам Купа на България.

Еуфорията, гордостта и радостта от великото представяне на момчетата на Георги Мечечиев още дълго ще отеква в сърцата на всичките 2 500 фена, дошли да подкрепят любимия си отбор на стадиона в Съединение.

"Едно достойно представяне, което ще остане в футболната история на малкото ни градче. Малко са думите с които може да благодарим на тези ГИГАНТИ, за това което направиха. Показаха, че дори да играеш аматьорски футбол не трябва да бъдеш подценяван, когато играеш със сърце и душа и се раздаваш за всички тези, който са дошли да те гледат и подкрепят трябва да те уважават. Направиха така, че цяла България да разбере и за славната история на с. Голямо Конаре. Гордеем се с вас момчета! Бъдете здрави, непреклонни, още повече мотивирани да покорявате върховете на великата игра наречена Футбол. Безспорно вие сте нашите победители в този двубой! Респект към всеки един от вас!", поздравяват от Община Съединение.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина