Кметът на Съединение поздрави акушерите, майките и бабите на днешния празник

Автор: Plovdiv Now 5441
Кметът на Съединение поздрави акушерите, майките и бабите на днешния празник
Кметът на община Съединение Атанас Балкански поздрави акушерите на днешния Бабинден и професионален празник на медиците в тази сфера. Приветствието е насочено и към майките и бабите.
 
Ето какво написа той на официалната си фейсбук страница:
 
Уважаеми акушери и гинеколози,
 
Скъпи майки и баби,
 
На днешния празник, наричан Бабинден, бих желал да Ви поздравя за всеотдайния труд, любов и грижа, с които посрещате всяко новородено. Този ден е сред най-големите народни празници в нашия календар- празник, който носи надежда с новия живот.
На Вас, баби и майки,
 
Пожелавам семейно щастие, озарено от детски усмивки. Няма по-щастлив момент за всяко семейство от раждането на детето!
Нека родените през 2021 година деца на нашата Община да растат здрави, умни и успешни! Нека те да сбъднат Вашите мечти и са радост за рода Ви!
 
Уважаеми акушери и гинеколози,
 
Сърдечно Ви поздравявам за неуморимата работа, хуманност и професионализъм, благодарение на които детето поема своята първа глътка въздух. Заслужавате нашето уважение и преклонение пред благородната Ви мисия, за силния характер, съчетан с безспорни умения и заслуги. Пожелавам на всички здраве, увереност и успехи!
 
Първият светъл лъч на нежността, който озарява бебето, е усмивката на майката, а първата ръка, която го докосва, е на лекаря и на акушерката.
 
Честит празник!
 
С уважение:
АТАНАС БАЛКАНСКИ
Кмет на община Съединение

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина