Акция на полицията в Стамболийски, има арестувани за битова престъпност

Автор: Plovdiv Now 10886
Акция на полицията в Стамболийски, има арестувани за битова престъпност

Акция срещу битовата престъпност се провежда под надзора на прокуратурата на територията на Стамболийски.  До момента са задържани 6 лица, образувани са две бързи и две досъдебни производства, започнати са и две проверки

Полицейската операция в Перущица, селата Златитрап и Оризари се извършва от служители на РУ Стамболийски, специализирани полицейски сили и Пътна полиция. 

23 - ма души от криминалния контингент са доведени в районното управление. 30- годишен мъж е задържан, след като полицаите установили три престъпления по Закона за движение по пътищата едновременно- управление на МПС с чужди регистрационни табели, шофирал без книжка в срок на лишаване на управление на превозно средство.

При проверка на друг лек автомобил са установени трима мъже, които пренасяли в багажника на превозното средство технически инструменти от различни марки с цел продажба. Произхода на откритите инструменти ще бъде изяснен в хода на започналата проверка.

50- годишна жителка на Стамболийски е задържана за унищожаване на имущество. Срещу жената, която е увредила стъклата на хранителен магазин, е започнато бързо производство.

В дома на 70 - годишна жена от Перущица, униформените служители са открили над 4,5 куб. метра незаконно притежавана дървесина. От жилищата на мъж в село Оризаре и на жена от Перущица, униформените служители са иззели тютюн. По случаите са започнати две проверки за притежание на акцизни стоки без бандерол.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина