Акция на полицията в Стамболийски, има арестувани за битова престъпност

Автор: Plovdiv Now 16320
Акция на полицията в Стамболийски, има арестувани за битова престъпност

Акция срещу битовата престъпност се провежда под надзора на прокуратурата на територията на Стамболийски.  До момента са задържани 6 лица, образувани са две бързи и две досъдебни производства, започнати са и две проверки

Полицейската операция в Перущица, селата Златитрап и Оризари се извършва от служители на РУ Стамболийски, специализирани полицейски сили и Пътна полиция. 

23 - ма души от криминалния контингент са доведени в районното управление. 30- годишен мъж е задържан, след като полицаите установили три престъпления по Закона за движение по пътищата едновременно- управление на МПС с чужди регистрационни табели, шофирал без книжка в срок на лишаване на управление на превозно средство.

При проверка на друг лек автомобил са установени трима мъже, които пренасяли в багажника на превозното средство технически инструменти от различни марки с цел продажба. Произхода на откритите инструменти ще бъде изяснен в хода на започналата проверка.

50- годишна жителка на Стамболийски е задържана за унищожаване на имущество. Срещу жената, която е увредила стъклата на хранителен магазин, е започнато бързо производство.

В дома на 70 - годишна жена от Перущица, униформените служители са открили над 4,5 куб. метра незаконно притежавана дървесина. От жилищата на мъж в село Оризаре и на жена от Перущица, униформените служители са иззели тютюн. По случаите са започнати две проверки за притежание на акцизни стоки без бандерол.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина