“Въздухария“ събира в Сопот любителите на свободния полет

Автор: Plovdiv Now 829
“Въздухария“ събира в Сопот любителите на свободния полет

Въздушното пространство над гр. Сопот се отваря през септември за пети пореден път, за да посрещне фестивал „Въздухария“. Безмоторни летателни апарати ще порят въздуха в дните между 6 и 8 септември над Манастирската поляна, където фестивалът ще очаква всички хвърчащи хора, зрители и любители на въздушните спортове.

„Въздухария“ е празник за всички хора, които обичат природата и живота в хармония със света около тях. За всички, които вече смело достигат небесните простори и за онези, които винаги са носили свободолюбивия дух в себе си, но все още не са успели да полетят.

И в това си издание „Въздухария“ ще се постарае да събере на едно място професионалисти и любители на летенето с безмоторни апарати. Както подобава, въздушните преживявания ще бъдат подкрепени и с чудесни забавления на земя, а музиката ще бъде неизменна част от дните на събитието.

„Въздухария“ е единственият по рода си фестивал за безмоторно летене на Балканите, който е съчетан с творчески, образователни занимания на открито и чудесната заобикаляща атмосфера на Стара Планина, а наименованието му вече носи емоционални спомени за всички, участвали и присъствали в предишните му издания.

Скоро очаквайте повече информация относно акцентите и програмата на „Въздухария“ 2019!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина