Учители от Сопот подкрепят с вкусна храна медиците от ковид отделението в Карлово

Автор: Plovdiv Now 5329
Учители от Сопот подкрепят с вкусна храна медиците от ковид отделението в Карлово

Преподавателите от ПГ "Ген.Вл.Заимов" в Сопот дариха средства от заплатите си, за да бъдат закупени продукти, с които в ще приготвят обяд и вечеря за всички медици в Ковид отделението на карловската болница, съобщава karlovopress.com.

Благородната кампания започна в Деня на християнското семейство, 21 ноември, и вече няколко учителите по специалностите "Кетъринг и готвач" и "Производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия" приготвят обяд и вечеря за хората от първа линия в района.

Директорът на учебното заведение Катя Адърска каза, че целта на инициативата е да бъдат подкрепени медиците като бъде засвидетелствано дълбоко уважение към тях.
 
"В тези трудни времена най-важното е да бъдем единни. Колегите подкрепиха тази инициатива с голям ентусиазъм. Продуктите, които закупихме, ще стигнат за следващия 1 месец, но аз мисля, че има много хора в региона, които ще подкрепят нашата кауза, за да продължим до края на пандемията", посочи директорът от ПГ "Заимов". Адърска каза, че всичко, което приготвят се заснема и учениците могат да го видят, докато се обучават дистанционно.
 
 
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина